joi, 24 iunie 2010

Nu e doar un obiect plin de vopsea



    In viata, nu vei putea lasa loc niciodata doar pentru un salut. Nu te vei multumi nici cu o banala stransoare de mana si nici cu un gest prin care sa starnesti atentia. Vei dori sa incerci altceva cum ar fi o imbratisare calda prin care sa cauti o lacrima de fericire in acea persoana transparenta care sa-l coloreze. Vei ajunge sa sari la gatul ei numai ca sa simti ca esti capabil sa o sufoci cu iubire, ca in final sa ii pupi obrazul in semn de multumire ca iti e alaturi.   

    De-a lungul anilor vei vrea sa elimini singuratatea intr-un mod brutal si deodata. Ai fi in stare sa iei un cutit pe care sa ti-l infigi in inima numai pentru a distruge acest sentiment. Te-ar face sa zambesti malefic cand vei observa primele picaturi care se scurg si te-ar bucura sa asisti la moartea ta; dar am schimbat subiectul.

   Ai sa vezi ca vei simtii nevoia sa stai in compania unui prieten pe care sa il stii langa tine mereu, cu care sa incarci un album intreg numai de amintiri, cu care sa imparti un loc special si nu in ultimul rand, cu care sa fi fericit. 

9 comentarii:

Ana Gabriela spunea...

frumos de tot...un duet deosebit:D o sa va citesc toate postarile:D

Ana Gabriela spunea...

aaaa, da si imi place template-ul:)) e magic, haios:D

Ana Gabriela spunea...

cu privire la postare, intotdeauna ai nevoie de un prieten care sa-ti fie alaturi, si atunci cand simti nevoia sa plangi, si cand vrei sa urli si cand esti fericita...

xSabinax spunea...

Multumim ca ne urmaresti =]

Ana Gabriela spunea...

placerea e de partea mea...

Unknown spunea...

profund..si ma impresionat structura:"o imbratisare calda prin care sa cauti o lacrima de fericire in acea persoana transparenta care sa-l coloreze".:)

Ana Gabriela spunea...

v-a izbit amnezia??? unde-s amintirile promise??? va iau la rost acusica:))

xSabinax spunea...

Raza momentan lucram la blog din alt punct de vedere. Asteapta ca nu se fac toate ca si cum ai bate din palme. ;)):) Si cred ca stii asta. :)
Si... es_em_yle ne bucuram ca esti impresionata. ;)):)

Adi spunea...

Muie la iehovisti, mormoni si atei!

Trimiteți un comentariu